sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Ja tuntematon on sinua varten


Uskalsin käydä vaa'alla tänä aamuna ja luku oli yllättävä. 49,5 kiloa. En olisi ikinä uskonut, että se on tuon verran kaiken sen joulun mässäilyn jälkeen. Toivottavasti Myrskykin on ylpeä musta. En ole koskaan painanut tämän verran. Suunta on tästä aina vaan alaspäin.

Huomenna mulla on poliaika. Ajattelin siellä sanoa, että haluan päiväosastolle tämän masennukseni kanssa. En kestä enää tätä ahdistuneisuutta ja masentuneisuutta. Haluan tälle muutoksen. Mutta laihdutuksesta en aio luopua, en todellakaan. Sanoi tai teki kuka mitä hyvänsä.

Tänään ajattelin hieman taas siivota. Siivosin jo toissapäivänä, mutta haluan siivota lisää. Se kuluttaa kivasti kaloreita ja tulee parempi mieli, kun on siistiä. Mun pitäisi myös käydä apteekissa hakemassa Opamoxeja. Ne kun on päässeet loppumaan. Täytyy vielä keksiä jotain muutakin kaloreita kuluttavaa tekemistä täksi päiväksi. En minä sohvalla istumalla laihdu.

Kirjoitin tänne blogiin uuden sivun ''Taustat''. Siellä kerron hieman enemmän siitä kuka olen ja mistä tulen. Miten asiat on päätyneet tähän pisteeseen. Saa myös kommentoida!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti