maanantai 3. marraskuuta 2014

Levottomuus

Pari viikkoa sitten aloitettu uusi lääke Sertralin aiheuttaa minulla aivan järjetöntä levottomuutta. Eilen se kaikki sitten purkautui. Kokoajan ollut päässä sellainen olo, että kohta räjähtää. Sain siis eilen raivokohtauksen. Hakkasin itseäni ja sänkyä nyrkein. Sitten tulikin paniikkikohtaus ja vihdoin aloin rauhoittua. Kyllä se helpotti päänsisäistä oloa, mutta tiedän jo valmiiksi, että kun tänä aamuna taas saman pillerin otan, niin sama olo jatkuu. Rauhoittavia menee joka päivä ihan liikaa. Tarvitsee varmaan asiasta lääkärille mainita.

Aamupaino laskenut eilisestä vaivaiset 100 grammaa. On se nyt parempi kuin ei mitään, mutta koen silti epäonnistuneeni täysin. Miten voinkin olla näin saamaton.

Päässäni ei liiku nykyään enää yhtään mitään. Aina ennen kuin alan kirjoittaa, asioita ja ideoita tulvii vaikka kuinka, mutta kun avaan koneen, ne kaikki katoavat jonnekin todella kauas, enkä saa yhtään mitään ulos itsestäni. Ehkä se johtuu siitä, ettei elämässäni tapahdu mitään. Kaikki päivät ovat toistensa kopioita; ruokien, ruokailuaikojen ja laihdutuksen pähkäilyä ja päiväosastolla käyntiä.

Taidan mennä suihkuun ja yrittää saada jotain tolkkua siitä mitä päässäni liikkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti