perjantai 31. lokakuuta 2014

Lupaan sen

En aamulla taaskaan uskaltautunut vaa'alle. Oli jotenkin todella ''täysi'' olo. Kuitenkin äsken kävin vaa'alla ja iltapaino oli 52,4kg. Jos (ja kun) tämä ilta menee hyvin, uskallan varmasti nousta aamulla vaa'alle.

Kävin tänään hakemassa lääkärin B-lausunnon, koska polveni on ollut kipeänä jo 3 kuukautta ja tarvitsin lausunnon sairasupäivärahaa varten. Ortopedille aika on 18.11. ja sain sairaslomaa ensi kuun loppuun asti. Tämä polvivammakin siis estää hieman laihdutustani. En voi liikkua kovin paljon, mutta teen niin paljon kuin mahdollista.

T halusi tänään lähteä kaverilleen ryyppäämään. Aluksi olin ajatusta vastaan ja toivoin, että hän olisi jäänyt kotiin. Tajusin kuitenkin, että jos hän jäisi kotiin, joutuisin syömään enemmän kuin yksin ollessani söisin, joten päästin hänet lähtemään. Nyt molemmat ovat tyytyväisiä. Minulla kun vaan on niin, että jos ahdistaa aivan älyttömästi, en halua olla yksin. Tajusin, että voin ottaa rauhottavia sitten heti jos alkaa tuntua ahdistavalta.

Olen syönyt tänään makaronilaatikkoa ja keitettyjä kasviksia. Makaronilaatikkoa en syönyt loppuun, en jaksanut. Lisäksi olen syönyt tomaatti-basilika lämminkuppikeiton.

Tämä ilta menee hyvin, lupaan sen itselleni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti